• Performance
  • 60 minuten

Musicians & speakers corner

  • vrijdag
    19:30 - 20:30

Deze eerste editie van het Reiefestival heeft als thema ‘Geloof’. Tijdens het festival tonen makers en kunstenaars op welke wijze zij door dit thema zijn geïnspireerd. Maar nu stellen we op vrijdag 18 augustus ook de vraag aan jullie, dichters, zangers, artiesten en muzikanten. Wat maakt geloof in haar breedste zin in u los? Toon het aan het publiek tijdens deze avond.

Overtuig het publiek in maximum 15 minuten, minder mag ook, van uw heetste denkbeelden. We zijn op zoek naar poëten, zangers, artiesten, muzikanten die met het thema geloof aan de slag gaan, ludiek, ernstig, goedgelovig of een vrije interpretatie.
Voel je je geroepen? Neem dan contact op door een mailtje te sturen naar stef.de.blieck@bruggeplus.be tot en met donderdag 17 augustus om 12u. Vergeet zeker je gsm-nummer niet te vermelden, we bellen alle gegadigden later die dag op!

Technische info
Op het podium worden enkele microfoons en plug-ins voor gitaar, toetsen of … voorzien. Dus versterkte full-bands zijn niet haalbaar wegens een te lange technische wissel. Geef dus ook mee wat je precies van instrumenten meebrengt.

Volg onderstaande link om tickets voor één of meerdere voorstellingen van het Reiefestival te bestellen.

Controleer tijdens het boeken of je de juiste voorstelling, dag en/of timeslots hebt gekozen.